Абитуриенти

Има един много приятен момент в живота. Вече се отнасят към Вас с повече респект – влизате в света на възрастните. Все още нямате кой знае какви отговорности, което повярвайте ми е чудесно. Кипите от енергия и ентусиазъм. Смятате, че светът може да бъде променен към по-добро и Вие знаете как да стане това. Да отпразнуваме всичката тази свежест.

Невинни години

Цена: 180 лева

Място: градска среда, студио
  • Продължителност: до 120 мин
  • Професионален грим
  • 8 кадъра

Информация

Ще получите своите портрети по електронен път. Те ще бъдат красиво подредени в галерия, която ще бъде достъпна чрез персонален код. Ще имате възможност да подберете своите най-добри кадри. Можете да очаквате готовите портрети в рамките на 10 работни дни след Вашата селекция. Ще получите съобщение, когато са готови, след което ще можете да ги свалите и да ги споделите в социалните мрежи директно от галерията. Тя ще бъде активна до един месец след получаването на готовите кадри.

Файловете, които ще получите ще бъдат в JPEG формат висока резолюция, годни за висококачествен печат. Мастър файловете ще бъдат съхранени на сървър на студиото до 3 месеца считано от датата на заснемането им.

Сподели с приятел

Намерете ни във: