Ако сте попаднали на моя сайт, то най-вероятно си търсите фотограф.
Това е мястото, където можете да видите моята работа и да прецените дали аз съм Вашият фотограф.
Фотографията е пътешествие. С лекота Ви пренася във времето и пространството. Но има и едно по-различно пътуване, за което понякога не си даваме сметка и то е пътуването към себе си.
Затова е важно да намерите фотограф, който да съхрани Вашите моменти по начин, който да отговаря на Вашите представи.
Времето и средствата, които ще отделите днес ще превърнат това преживяване в най-ценното Ви притежание утре.
Направете подарък не само на себе си, но и на тези след Вас.

Лична студийна фотосесия
200 лв.

Подарете си това преживяване поне веднъж. Ще се потопите в един различен свят. Позволете ни да се погрижим за Вас. Отпуснете се докато стилистката Ви обсипе със звезден блясък, защото Вие сте звездата на снимачната площадка. Изиграйте най-трудната и същевременно най-лесната роля - бъдете себе си. Аз зная, че накрая ще се влюбите в резултата, защото ще сме извървели заедно пътя към красивото във Вас.


Бизнес портрет
100 лв.

В днешно време стандартите и изискванията са високи. Особено в света на бизнеса. Начинът, по който се представяте е решаващ за Вашия успех. Кажете ми честно, наистина ли мислите, че един служител от отдел човешки ресурси ще прочете и един ред от Вашето грижливо написано CV, ако снимката, която сте приложила е направена с телефон и сте приложили любимия си филтър? А как би седяла същата тази снимка на фирмения сайт? Вие сте професионалист – добре е да изглеждате като такъв. Не правете компромис с първото нещо, по което най-вероятно ще съдят за Вас.


Семеен портрет
120 лв.

От всички тази е най-спешната сесия. Особено ако имате малки деца. По моите две ангелчета (или дяволчета, съобразно моментното настроение) виждам как раста не с дни, а с часове. И утре наистина си е за утре. Затова действайте днес.


Абитуриенти
180 лв.

Има един много приятен момент в живота. Вече се отнасят към Вас с повече респект – влизате в света на възрастните. Все още нямате кой знае какви отговорности, което повярвайте ми е чудесно. Кипите от енергия и ентусиазъм. Смятате, че светът може да бъде променен към по-добро и Вие знаете как да стане това. Да отпразнуваме всичката тази свежест.


Светът е шарен

Опитала съм се да систематизирам начините, по които бих могла да Ви помогна да съхраните ценни мигове, да научите нещо ново за себе си, да прекарате добре няколко часа. Давам си сметка, че пакетите, които предлагам далеч не покриват всички сценарии. Затова, ако не виждате това, от което се нуждаете в моите предложения просто звъннете. Можем да се видим и да обсъдим как мога да Ви бъда полезна. Светът е шарен и навсякъде има място за фотография.


На стоп

Фотографията е преди всичко забавление. Често ми хрумват различни идеи, за които имам нужда от помощници. Например Вие. Работя по проекти, които не винаги се вписват в обичайните портретни сесии. Ако сте любопитни и креативни обадете се - можем да създадем нещо интересно заедно. Ще се позабавляваме и накрая ще получите безплатно най-добрите 3 кадъра. Ще имате възможност да закупите допълнителни кадри, ако не можете да устоите на изкушението. Аз от своя страна ще съм научила нещо ново, ще съм опитала нещо ново и най-хубавото - ще съм срещнала Вас. Най-вероятно ще използвам тези кадри за своето портфолио.

My Services

Сподели с приятел

Намерете ни във: